Föreningsstämma för 2012

Så var ännu en föreningsstämma till ända. Nytt för det kommande verksamhetsåret är till exempel att vi har en ny ordförande: Anders Kristiansen, som bor i port 30. Det innebär att Benny Jansson trappar ner efter några års trogen tjänst, men han sitter fortfarande kvar i styrelsen. Kvar sitter också Linus Salö från föregående verksamhetsår. Annars är det nya namn i styrelsen nu: Natte Hillerberg och Björn Särner går in som ordinarie, och Karin Duncanson och Kenneth Jansson går in som suppleanter. Kul att så många vill engagera sig!

I övrigt förlöpte föreningsstämman som föreningsstämmor brukar fortlöpa. Nu ser vi fram emot det kommande verksamhetsåret, då vi bland annat ska jobba med att få våra gemensamma utomhusytor extra trevliga.

Om du vill föreslå något särskilt som styrelsen ska arbeta med kan du kontakta dem genom att mejla till styrelsen@domsagan.se. Det går också bra att lämna en lapp i föreningsbrevlådan i port 30, eller att ta kontakt med någon av styrelseledamötena personligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *