Felanmälan

Vår fastighetsskötare är Jensen Drift, vars kontor är inrymt i en lokal bredvid pizzerian på Oppundavägen. De hyr också lokalen på kortsidan av vår fastighet men sitter primärt på Oppundavägen. Dem ska du vända dig till om du har problem med något i lägenheten eller fastigheten. Tänk dock på att du som är bostadsrättsinnehavare själv är ansvarig för fel inne i lägenheten. Se stadgarna för mer information.

Styrelsen ber att du vid fel inte vänder dig i första hand till styrelsemailen, då denna inte alltid kollas dagligen. Vid fel i fastigheten ska Jensen kontaktas. Det är alla boendes ansvar att anmäla fel i fastigheten. 

Felanmäler gör du elektroniskt via detta formulär till felanmälan eller 08 – 560 502 19. Öppettider felanmälan vardagar kl 07-11, 12-16. Felanmälan via nätet går förstås att göra alla tider på dygnet men ärendet påtittas nästkommande vardag.

Övrig tid endast akuta ärenden som kräver omedelbar åtgärd och endast via telefon (samma nummer som ovan). Jourutryckningar är kostsamt och får bara användas för sådant som inte kan vänta till nästkommande vardag, då vår fastighetsskötare är i tjänst.  Har du ringt jouren i onödan eller om felet är självorsakat kan du komma att bli betalningsansvarig för utryckningen. En jourutryckning kostar olika beroende på vad som ska åtgärdas men runt 2000 kr per utryckning är en vanlig summa.

Fullständiga kontaktuppgifter och information om vår fastighetsskötare finner du på Jensen Drifts hemsida.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.