Tvättstuga

Tvättstugorna finns i källaren och inreddes 2012. De är tillgängliga klockan 7:00–22:00. Du kan boka tvättider på skärmen i källaren, via datorn på tvättstugebokning online eller via telefonen om du laddar hem Aptus app “Bokning”.  Användarnamnet är ordet lgh plus lägenhetsnumret; exempelvis “lgh12”. Kontakta styrelsen om du vill ha lösenord till bokningen. Man kan sedan själv ändra lösenordet till ett som är lättare att komma ihåg. Edit 180619: Sedan en tid fungerar inte tvättbokningen via nätet på grund av bredbandsproblem. Vi arbetar på att försöka lösa problemet. Tills vidare gäller endast bokning via skärmen i källaren. 

I den stora tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Du behöver inte ha med dig eget tvättmedel, eftersom det är inbyggt i maskinen. Om du ändå vill ha eget tvättmedel går det att stänga av den automatiska doseringen och använda flytande tvättmedel i en kula.

2015-07-12 19.53.53

Det finns också en spontantvättstuga, som inte går att boka, där det finns en tvättmaskin och en torktumlare. Här behövs eget tvättmedel.

2015-07-12 19.54.15

Efter användning av tvättstugorna måste man ta bort ludd, torka av maskinerna och sopa golvet.